Terug naar overzicht

Landhuis aan de Italiaanse Bloemenrivièra

Voor meer informatie, mail Castello Italia

Naam Landhuis aan de Italiaanse Bloemenrivièra
Vraagprijs 275.000,00 EUR
Regio Ligurië
Straat
Beschrijving kort Schitterend nieuw landhuis met zeezicht, gelegen aan de Bloemenriviera.
Kamers 3
Aantal badkamers 1
aantal slaapkamers 2
Naam Landhuis aan de Italiaanse Bloemenrivièra
Uitgebreide beschrijving

Dit landhuis, omgeven door olijfboomgaarden ligt in het begin van de Italiaanse Bloemenrivièra en op slechts 10 minuten rijden van het middeleeuwse plaatsje Dolceacqua. Het ligt op een rustige plek met slechts een paar landhuizen verspreid in de buurt. De dichtstbijzijnde stranden zijn op ongeveer 10 minuten afstand. Vanaf de ruime terrassen rondom het huis heeft u een prachtig uitzicht over de vallei en op heldere dagen helemaal tot aan de zee. Het huis is in 2010 voltooid en biedt modern comfort , verdeeld over 100 vierkante meter. Het huis biedt plaats aan 6 personen. De begane grond wordt ingenomen door de goed uitgeruste design keuken, woonkamer en eetkamer. Openslaande deuren komen uit op de omliggende terrassen . Een trap leidt vanuit de woonkamer naar het open slaapgedeelte met twee slaapkamers gelegen aan weerszijden van de badkamer. Het huis, omgeven door 1000 vierkante meter volwassen olijfbomen, is voorzien van centrale verwarming met ondergrondse gastank, dubbel glas en satelliettelevisie. Er is een vergunning aanwezig voor aanleg van een zwembad. Een rustige landweg verbindt het huis met Dolceacqua en Ventimiglia. De laatste 200 m hiervan zijn eigendom. Parkeerplaats voor twee auto's is beschikbaar op het terrein.

Naam Landhuis aan de Italiaanse Bloemenrivièra
Kenmerken
  • landhuis
  • Bloemenriviera
  • zeezicht
  • mogelijkheid voor zwembad
Beschrijving ligging Het romantische Dolceacqua is een gezellig dorp met een uitstekende infrastructuur, voorzieningen en goed openbaar vervoer. Goede verbindingen met het strand van onder andere Sanremo, Bordighera. Monaco en de internationale luchthaven van Nice zijn op 30-45 minuten afstand. De kust met zijn jachthavens en golfbanen liggen in de buurt en het dichtstbijzijnde skigebied in Limone (Piemonte) ligt op slechts 65 km afstand.
 

 

 

© Castello Italia 2009 - Rechten van publicatie van het vastgoed van deze site zijn voorbehouden aan Castello Italia. De inhoud van deze site mag zonder toestemming van Castello Italia niet worden overgenomen.