Astrid SoetersCastello Italia Makelaardij is ontstaan uit de liefde voor Italië. Dromen over een eigen ‘casa in bella Italia’, het heerlijke eten, de wijn en de rust ….. Het is heerlijk om te helpen die dromen waar te maken. 

Onze klanten willen dat het kopen of verkopen van een huis, plezierig en ontspannen is. Zij willen waar voor hun geld, zij hechten aan deskundigheid en een goede communicatie. Daarnaast willen zij ook gemak en service. Castello Italia Makelaardij werkt daarom uitsluitend samen met professionele partijen in Italië. Het kopen van een huis in Italië wijkt op essentiële punten af van het proces zoals wij dat in Nederland gewend zijn. Daarnaast kent Italië een grote diversiteit in het landschap, in de keuken, in de mentaliteit en ook in de woningmarkt. 

Om die reden heeft Castello Italia Makelaardij zich gespecialiseerd in de regio Piëmonte en een deel van Lombardije. Door samenwerking met Italiaanse partners zijn wij echter in de gelegenheid om u ook in andere regio’s professioneel van dienst te zijn. Wilt u via Castello Italia Makelaardij een woning kopen? Bezichtigingen worden speciaal voor u gearrangeerd met onze partners ter plaatse, eventueel met persoonlijke begeleiding vanuit Castello Italia Makelaardij. Neem zeker vrijblijvend contact op om uw wensen te bespreken! Heeft u op onze site een woning of appartement gevonden en uw interesse is gewekt, vraag zonder enige verplichting nadere informatie op.

Castello Italia Makelaardij, als het gaat om het kopen van een (tweede) huis in Italië.

Persoonlijke aandacht

staat bij Castello Italia voorop. De kleinschaligheid  van het kantoor draagt hier zeker aan bij. Er is volop tijd voor u als klant. Tijd om u goed te leren kennen en zo tot het beste resultaat te komen.

Deskundigheid gecombineerd met enthousiasme 
bij de advisering en begeleiding van de koop of verkoop van een huis is de grote kracht van Castello Italia. Geen snelle zaak of transactie, maar gedegen onderzoek

Flexibiliteit
is het derde kenmerk van Castello Italia. Geen tijd om u tijdens kantooruren bezig te houden met uw woonwensen? Castello Italia Makelaardij adviseert u ook 's avonds of op zaterdag. Zelfs bij u thuis! 

Ervaring en marktkennis
die aanwezig is binnen Castello Italia wordt met ú gedeeld. Informatie over huizenprijzen en woonomgeving is tegenwoordig via internet makkelijk te verkrijgen, maar maakt u dat een deskundige? Castello Italia zet haar kennis en ervaring graag in.

Betrouwbaar 
Castello Italia is al sinds 1985 bekend in en met de makelaardij.

 

 

 

 

Astrid Soeters is uw beëdigd en gecertificeerd makelaar / taxateur. Zij is sinds 2000 beëdigd bij de Rechtbank te 's-Gravenhage als makelaar en taxateur en voert de titel Register Makelaar-Taxateur (RMT). Deze titel staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Een register makelaar / taxateur dient de kennis aantoonbaar op peil te houden.